tirsdag 18. august 2009

Sommerstevne på Fagernes 08 og 09

På sommerstevnet på Fagernes i fjor (08), var vi så heldige å får besøk av Erling Lae. Som alltid (man skal ikke kimse med tradisjoner = god Høyre-politikk), hadde vi møtet på Museumet på Fagernes. Flotte, gamle og erverdige lokaler setter alltid en litt høytidelig preg på møtet. Først hadde vi Fylkesstyremøte, deretter politisk taffel med servering av en utsøkt rømmegrøt og spekemat til slutt.
Olemic deltok selvfølgelig. Han orienterte om "tingenes" tilstand inne på Stortinget. Alltid inspirerende å høre på ham.

Olemic, Arve og Tove koser seg med rømmegrøten.

Anders + noen valdriser som jeg ikke husker navnet på i farten.... Unnskyld i så måte.

Sommermøtet i år er førstkommende torsdag; 20.august. Som vanlig er det FS først, så åpent møte med vår AUDUN som inspirator. Skal bli spennende. Kanskje blir det litt valgkamp- og programkomite-snakk.......?
Håper mange har anledning til å delta. Ekstra motiverende å være med i et valgår, samt ta seg en pust i nakken og møte partifeller fra hele fylket. Hiv deg rundt og bli med da vel. Elin og Anders kjører fra Vestre Toten og Audun fra Oslo. Trenger du skyss, bare si ifra. Vi ses.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar