søndag 30. august 2009

Jubileumsmiddag på Vitensenteret på Gjøvik lørdag 22.august

Gjøvik Høyre hadde tatt initiativet til en markering av Høyres 125 årsdag 22.august. Lokalforeningene fikk tidlig en invitasjon til å delta og programmet var fristende med både POLITIKK, KULTURINNSLAG, POLITISK UTVIKLINGSKÅSERI OG GOD MAT OG DRIKKE.
Det var godt å sette seg nedpå etter en LANG, men POSITIV dag med stand, bløtkakeutdeling og politisk småprat med folk :-)
Som sedvanlig blir det dårlig med spising når programmet er spekket, denne formiddagen var ikke bedre. Dobbelt bra med bursdagsbuffet fra "Peders fristelse" om kvelden. Maten var kjempegod. Så til dere som ikke var der; DERE GIKK GLIPP AV BÅDE GOD MAT, GODT SELSKAP OG POLITISK VIDD OG PÅFYLL!!!

Kulturinnslaget var ved Olemic Thommessens sønn Mons Michael som spilte Bach. Nydelig spilt. Tror nok vi får høre mer fra den karen :-)



Hans Olav Lahlum; historiker, forfatter, skribent og SV-politiker ga oss et politisk kåseri over politikkens utvikling i Norge. Riktig morsomt og lærerikt.

"Mitt Bord" med Høyrefolk fra Søndre Land, Gjøvik og Vestre Toten.
Siden vi hadde arrangementet på Vitensenteret på Gjøvik, passet Gjøvik Glassverks blåfarge
ypperlig. Politisk korrekt!!!!

Olemic oppildet forsamlingen til å stå skikkelig på de siste ukene av valgkampen. Som kjent sitter Olemic på "usikker post" ( = utjevningsmandat) og marginene er SMÅ. Så her må alle tråkke til og gi litt jern de siste ukene.
Olemic har foruten å fronte kulturpolitikken, vært en ypperlig OPPLANDSMANN på Stortinget.
Tenk bare på navnestriden på stedsnavn og gårdsnavn som verserte som værst her på senvinteren og våren.
Stå på Olemic. Vi skal trekke så godt vi kan for DEG og HØYRE.
Budskapet er jo ganske enkelt!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar